00:00
00:00

1.5 min. live, opgenomen in de Kapel van de Volksabdij te Ossendrecht. Stereo-opname X-Y opstelling.

1.5 min. Locatieopname in de Paradox te Tilburg. “What a Wonderful World”, opnamesetting omgeven door de restanten van Festival Mundial, dat de dag ervoor plaatsvond! Stereo-opname A-B opstelling

1,5 min. studio-opname. Remko Willems met de eigen compositie

2 min. live. RAGA met Indiase instrumenten. Opgenomen in de Kapel van het klooster ‘Mariadal’ te Roosendaal tijdens één van de jaarlijkse Rotary Concerten. Stereo-opname A-B opstelling.

2 min. live. Basklarinet solo, 3 meter ‘naast’ de microfoons, in de Mariadal-kapel. Stereo-opname A-B opstelling.

2 min. live. BORDEL van Astor Piazolla. Opgenomen in de Kapel van het klooster ‘Mariadal’ te Roosendaal tijdens één van de jaarlijkse Rotary Concerten. Stereo-opname A-B opstelling.

2 min. huiskameropname. ADIOS NONINHO van Astor Piazolla. Stereo-opname A-B opstelling.

50 sec. “The Lioness Hunt” (uit de Leeuwenkoning). Opgenomen in de akoestisch aangepaste gymzaal van ‘De Kameleon’ te Roosendaal. Stereo-opname 2X A-B opstelling.

2 min. Live. 4 stemmig. Opgenomen in de Kapel van het klooster‘Mariadal’ te Roosendaal, tijdens één van de jaarlijkse Rotary Concerten. Stereo-opname A-B opstelling.

30 sec. live, Erik Stevens met een gedicht van Heinrich Heine, “Die Rose, die Lilie……, opgenomen in de Suite van de Gemeentelijke Muziekschool te Roosendaal. Stereo-opname A-B opstelling.

3 min. Studio opname. Dear Adam (Joosje en Wessel).

Liza Weald, “The Wind”